Alle voorgerechten worden geserveerd met een Zuurdesembrood met gezouten boter en olijfolie
Steak Tartare, classic table-side prepared beef tartare
Steak Tartare, tartare de boeuf classique préparé directement à table
Een klassieke tafelbereiding van rundvlees.
Escargots fried in garlic butter with parsley and black pepper
Les escargots frits dans du beurre à l’ail avec du persil et du poivre noir
Nederlandse slakken uit Zaltbommel zijn slowcookers en de top onder de escargots
Bouillabaisse à l’Avenue43
Bouillabaisse façon Avenue43
Marseille is de stad van deze bekende vissoep. Wij combineren deze met schaal- en schelpdieren, vis op de huid gebakken en ecrevisse.
Vega Steak tartare Avenue43, cress and coarse mustard
Vegan Steak tartare Avenue43, cresson et moutarde
Mooie combinatie gemaakt van tomaat, ui en wortel met de structuur van steak tartaar
Tournedos (180 grammes) avec sauce crémeuse au poivre vert.
Tournedos (180 gram) with creamy green pepper sauce
Tournedos van grasgevoerd rund uit Uruguay. Dit vlees is stevig en
prachtig van structuur.
Supplement: gebakken ganzenlever € 7.50
Tournedos Béarnaise (180 g) with " Atanas " potato
Tournedos Béarnaise (180 g) avec pomme de terre " Atanas "
Demi homard avec pappardelle, vanille et safran
Half lobster with pappardelle, vanilla and saffron
Kreeft uit het homarium komt uit Canada en ze zijn in de winter op zijn best, vol van smaak.
Sirloin steak from Redefine Meat, vegetables and morel sauce
Bifteck de surlonge de viande végétale Redefine Meat, et sauce aux morilles
Een prachtig, nieuw vegetarisch product gemaakt van 100% plantaardige producten, met behulp van een 3D printer, oftewel 3D geprint vlees.
Crêpes with a sauce of orange, lemon zest, sugar flambéed with cointreau
Crêpes avec une sauce à base d’orange, zeste de citron, sucre, flambées au cointreau
Franse klassieker, flensjes met een saus van sinaasappel, citroen zeste en suiker, geflambeerd met Cointreau en Grand Marnier.
Sabayon with strawberries and vanilla ice cream
Sabayon aux fraises et glace à la vanille
Zabaglione zeggen de Italianen; au bain marie geklopte eidooiers,
suiker en Champagne
Dame blanche á la Avenue43
Dame blanche façon Avenue43
Klassiek dessert in onze eigen stijl.
Avenue43 cheese trolley, selection of international and domestic cheeses
Chariot de fromages Avenue43, sélection de fromages internationaux et nationaux
Petite fromage - 3 stuks - € 8,50
Grande fromage - 6 stuks - € 16,50
Mooie samenwerking tussen Het kaas Atelier en Avenue43
Solessence Brut, J.M. Sélèque, France
Solessence Brut, J.M. Sélèque, France
Deze Champagne is gemaakt van Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir en is lekker fris, zacht en heeft fijne belletjes. Super met verse oesters!
M. Hostomme, Blanc de Blancs, Grand Cru, France
M. Hostomme, Blanc de Blancs, Grand Cru, France
Klassevolle fijne Champagne die perfect de maaltijden kan begeleiden met zijn zachte, romige smaak en opwekkende frisheid.
Perrier Jouet Belle Epoque Brut 2014
Perrier Jouet Belle Epoque Brut 2014
Een waar meesterwerk van elegantie en finesse. Met zijn delicate bloemenaroma’s, levendige citrus tonen en een lange, knisperende afdronk is deze champagne perfect om de speciale momenten van het leven te vieren.
Vegia Princesa Albarino
Vegia Princesa Albarino
Deze wijn uit het noordwesten van Spanje is gemaakt van de Albariño druif en de wijngaarden staan aangeplant op arme granietbodems wat zorgt voor een hoge kwaliteit druiven. Je proeft een fris stuivend aroma van groene appel en limoen.
Sancerre ‘‘Le Paradis’’ Domaine du Nozay, 2018, France
Sancerre ‘’Le Paradis’’ Domaine du Nozay, 2018, France
In de Loire net onder Parijs wordt deze Sancerre bij Domaine du Nozay gemaakt. Super strakke wijn zonder houtopvoeding. Groene appels en buxus knallen ’t glas uit.
Chablis 1er Cru Vaillon, Domaine Christian Moreau 2019, France
Chablis 1st Cru Vaillon, Domaine Christian Moreau 2019, France
Klassieker uit het Noorden van Frankrijk. Fris, wat ziltig en prachtige lengte
Meursault, Domaine Ninot, 2018, France
Meursault, Domaine Ninot, 2018, France
Wat je bij een topper uit de Bourgogne mag verwachten, boter, vetje en zelfs beetje popcorn.
Lycan Gris Saint-Guilhem-Le-Desert,2022, Frankrijk
Lycan Gris Saint-Guilhem-Le-Desert,2022, Frankrijk
Licht zalmroze van kleur, klein rood fruit als aardbei, iets framboos. Aangenaam droge stijl, licht filmend in de smaak, iets gekruid en een beetje bessen. Moderne Zuid-Franse stijl.
Fiore Barbera d'Alba Barriques
Fiore Barbera d'Alba Barriques
Barbera gemaakt van druiven uit verschillende percelen in Alba. Deze wijn is 24 maanden gerijpt op Frans eiken, wat zorgt voor een heerlijke, rijpe, stevige wijn.
Domiziano Collezione Privata
Domiziano Collezione Privata
Met zeven maanden op kleine eikenhouten fusten is deze wijn uit Puglia (de hal van de laars) aromatisch van geur met rijp gekonfijt rood fruit, lichte kruidigheid en een vleugje eiken.
Negre de negres, Aribas, Priorat, 2018, Espagne
Negre de negres, Aribas, Priorat, 2018, Spain
Donkerrood van kleur en die typische, gerijpte vanille en tabaksgeur. 15 maanden op hout gelegen. Dikke, warme, zachte wijn met ergens beetje drop in de smaak.
Barbaresco, « Roche Massalupo », Marinacci, 2016, Italie
Barbaresco, “Roche Massalupo”, Marinacci, 2016, Italy
Verfijning uit het Noorden van Italië met het aardse en ergens een beetje truffel.
Nuits Saint Georges, Domaine Bouchard, 2017, France
Nuits Saint Georges, Domaine Bouchard, 2017, France
Meteen feest dit, jong, donkerrood fruit en meer dan elegant. Feestje in het glas