A la carte
Voorgerechten
Tuna fried | Argentine shrimp | wakame | soy | herbs
Thon frit | crevettes Argentines | wakamé | soja | herbes
Steak tartare | beef | egg yolk | truffle mayonnaise
Steak tartare | bœuf | jaune d’œuf | mayonnaise à la truffe
Escargots | garlic | parsley | black pepper | croutons
Escargots | ail | persil | poivre noir | croûtons
Vegetarian tartare | piccalilly | autumn lettuce and herbs
Tartare végétarien | piccalilly | laitue d’automne et herbes
Poached egg | spinach | celeriac foam | truffle | cassava crisp
Œuf poché | épinards | mousse de céleri-rave | truffe | croustillant de manioc
Hoofdgerechten
Tournedos Rossini | Madeira sauce
Tournedos Rossini | Sauce Madère
Supplement: gebakken ganzenlever € 9.50
Turbot fillet | sauerkraut | mushrooms | creamy truffle sauce
Filet de turbot | choucroute | champignons | sauce crémeuse aux truffes
Ravioli | ricotta | spinach | lobster | saffron sauce
Raviolis | ricotta | épinards | homard | sauce au safran
Sweetbread and veal tenderloin with sage and lemon thyme jus
Ris de veau et filet de veau, jus à la sauge et au thym citronné
Krokant gebakken kalfszwezerik met rosé gebakken kalfshaas. Een
klassieke, zomerse combinatie.
Ricotta ravioli | green cabbage | fourme d’Ambert | crispy kataifie
Raviolis à la ricotta | chou vert | fourme d’Ambert | kataïne croustillante
King oyster | mousseline | Brussels sprouts | spiced red cabbage foam
Huître royale | mousseline | choux de Bruxelles | mousse de chou rouge épicée
Nagerechten
Sabayon | mandarin | orange | champagne
Sabayon | mandarine | orange | champagne
Mille-feuille | mandarin | yellow beet ganache | ruby chocolate | beet ice cream
Mille-feuille | mandarine | ganache à la betterave jaune | chocolat Ruby | glace à la betterave
Chocolate mousse Avenue43
Mousse au chocolat Avenue43
Avenue43 cheese trolley, selection of international and domestic cheeses
Chariot de fromages Avenue43, sélection de fromages internationaux et nationaux
Petite fromage - 3 stuks - € 16,50
Grande fromage - 6 stuks - € 23,50
Mooie samenwerking tussen Fromagerie Guillaume en Avenue43.
Vanaf 8 personen serveren wij het Avenue43 menu van 4, 5 of 6 gangen.
Wijnen
Champagne
Solessence Brut, J.M. Sélèque, France
Deze champagne is gemaakt van chardonnay, pinot meunier, pinot noir en is lekker fris, zacht en heeft fijne belletjes. Super te combineren met verse oesters!
M. Hostomme, Blanc de Blancs, Grand Cru, France
Een klassevolle, fijne champagne die perfect maaltijden kan begeleiden met zijn zachte, romige smaak en opwekkende frisheid. Gemaakt van 100% chardonnay.
Ruinart blanc de blancs, France
In alle champagnes van het huis vormt de chardonnay druif de ‘gouden draad’ met zijn levendige, frisse aroma’s en pure smaak. Ruinart Blanc de Blancs is het icoon van het huis, gemaakt van 100% chardonnay en belichaamt de ziel van Ruinart.
Perrier Jouet Belle Epoque Brut 2014
Een waar meesterwerk van elegantie en finesse. Met zijn delicate bloemaroma’s, levendige citrus tonen en een lange, knisperende afdronk is deze champagne perfect om de speciale momenten van het leven te vieren.
Witte wijnen
Vegia Princesa Albarino, Spain
Deze wijn uit het noordwesten van Spanje is gemaakt van de albariño druif. De wijngaarden staan aangeplant op arme granietbodems wat zorgt voor een hoge kwaliteit druiven. Je proeft een fris stuivend aroma van groene appel en limoen.
Viña del Lentisco Selvanevada Blanco, Rioja, Spanje
Viura en garnacha blanc uit oude wijngaarden langs de Ebro. Houtgerijpt met aroma’s van appel, perzik, noten en ceder. Vol en romig van smaak, met frisse zuren en een lange afdronk.
Manz Grauburgunder, Rheinhessen, Duitsland
De smaak van de grauburgunder kan omschreven worden als vol, een beetje citrus, een wit pepertje en rijpe gele appel, maar vooral ook sappig.
Chablis 1st Cru Vaillon, Domaine Christian Moreau 2019, France
Een klassieke chardonnay uit het noorden van Frankrijk. Fris, wat ziltig en een prachtige lengte in afdronk.
Meursault, Domaine Ninot, 2018, France
Wat je bij een topper uit de Bourgogne mag verwachten. Het betreft een chardonnay en de smaak kan omschreven worden als fruitig, boterachtig en zelfs een beetje popcorn.
Rosé
Lycan Gris Saint-Guilhem-Le-Desert,2022, Frankrijk
Licht zalmroze van kleur, met klein rood fruit zoals aardbei, framboos en een beetje bessen. Een aangenaam droge stijl, licht filmend in de smaak en iets gekruid. Een moderne Zuid-Franse stijl.
Rode wijnen
Domiziano Collezione Privata
Met een rijping van zeven maanden op kleine eikenhouten fusten is deze wijn uit Puglia (de hak van de laars) aromatisch van geur met rijp gekonfijt rood fruit, lichte kruidigheid en een vleugje eiken. Het betreft de Negroamaro druivensoort.
Aldegheri Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Italie
Het kleine broertje van de Amarone. De valpolicella wijn wordt tijdens de tweede fermentatie in contact gebracht met de schillen van de druiven die gebruikt zijn voor de Amarone wijn. In deze schillen bevinden zich nog een aantal stoffen die deze wijn zijn geur en krachtige smaak geven. Aroma’s van zwart fruit, getoast hout en verse kruiden.
Knipser, Laumersheim Blauer Spätburgunder, Germany
Spätburgunder, ook wel pinot noir genoemd, is de populairste blauwe druif in Duitsland.
Na vergisting rijpt deze wijn gedurende 12 maanden op gebruikte eikenhouten vaten.
Complexe smaken van frambozen, kersen en tonen van tabak en koffie.
Negre de negres, Aribas, Priorat, 2018, Espagne
Donkerrood van kleur en een typische, gerijpte vanille en tabaksgeur. 15 maanden op hout gelegen. Een dikke, warme, zachte wijn met ergens beetje drop in de smaak.
Nuits Saint Georges, Domaine Bouchard, 2017, France
Met jong, donkerrood fruit een zeer elegante wijn. Het betreft 100% pinot noir druiven.

