Kerstdunch

Eerste en tweede kerstdag  | 25 & 26 december


Avenue43 Amuse
 

**
 

Huisgemaakt brood

Met boter, olijfolie & fleur de sel

 

**
 

Gerookte paling

Met gemarineerde zalm, haring kaviaar en groene kruiden

 

**
 

Gebakken coquille

Met hazelnoot, knolselderij, bleekselderij en een schuim van

aardpeer en truffel

*Supplement foie gras € 9.00

 

**
 

Hertenfilet

Met spruiten, rode kool, een bitterbal van hert en banyuls saus

 

**

 
 

Mille-feuille

Met mandarijn, gele biet ganache, ruby chocolade en bietenijs

 

**
 

Koffie of thee servies

Met huisgemaakte friandises



Heeft u speciale wensen met betrekking tot allergenen? Laat het ons weten.


**


€ 85,00 per couvert 

Wens je het bijpassend wijnarrangement? Geef het bij ons aan!

Drank